У будинку Керування справами Президента (ГК "Президент-Готель", вул. Б. Якиманка, 24) відбувся Всеросійський Будівельний Форум: "Пріоритети розвитку економіки. Будівництво й ЖКГ: розв'язки й стратегії". Група компаній "Атмосистеми" брала активну участь у даному форумі. Наша основна мета участі у Форумі - презентація компанії, теплових насосів і послуг комерційним підприємствам, державним структурам і суспільним колам, у рамках Стратегії, що формується, розвитку Росії до 2020 р., у сфері будівельної галузі, архітектури й містобудування, житлово-комунального комплексу на всій території держави.

У рамках цього Форуму відбувся ряд Тематичних сесій. Ми брали участь у трьох сесіях:

  • Використання інноваційних технологій і підвищення якості будівельних матеріалів,
  • Проведення реформи ЖКГ у регіонах,
  • Інвестиційна привабливість будівельної галузі,

До однієї із цих сесій була підготовлена доповідь на тему: "Інтеграція енергозберігаючих технологій із застосуванням теплових насосів у житловому і комерційному будівництві".

За підсумками роботи Всеросійського Будівельного Форуму "Пріоритети розвитку економіки. Будівництво й ЖКГ: розв'язку й стратегії", а також за підсумками роботи Тематичних сесій у рамках Форуму, були проведені зустрічі, переговори з рядом компаній, обмінялися контактними даними для продовження ділового спілкування.